Vill du att något du sytt ska visas i galleriet? Gör såhär:

Skicka ett mail till Lillith@konstreramonster.se med ämnet "foto" innehållande följande:
Ett foto på plagget du har sytt: Plagget ska sitta antingen på en människa eller på en provdocka med måtten plagget är sytt för, foton på plagg som bara hänger på en galje eller ligger platt på golvet kommer inte publiceras.
En principskiss för plagget: Antingen ritar du en eller så kan du lägga ut ditt mönster på ett platt underlag och ta ett foto. Det viktiga är att vi kan se hur ditt plagg är konstruerat. Inkludera gärna lite information om vad det är du ändrat från grundmönstret. Om du använt en principskiss direkt från den här sidan går det bra att helt enkelt peka ut vilken det är så kan jag inkludera den istället om du vill. Cirkelkjolar eller delar som är skurna som raka rektanglar eller liknande behöver ingen principskiss, men nämn ändå delarna i beskrivningen.
Information om dig själv: Allra minst behöver jag ett nick/screen name eller motsvarande, men helst ditt riktiga namn. Det kommer att publiceras tillsammans med fotot. Berätta gärna lite mer om dig själv också, som till exempel din ålder, hur mycket du sytt innan och annat sånt som kan vara intressant. Jag kommer inte publicera din mailadress om du inte uttryckligen ber mig göra det.
Information om plagget: Berätta lite om plagget du sytt. Det räcker egentligen med en kortfattad beskrivning, men berätta gärna vilka delar av den här sidan du haft nytta av när du designat och konstruerat mönstret. Berätta gärna om ifall du sytt plagget till något särskillt tillfälle eller så och lite tankar om hur du tyckte det var att sy det, något som var särskillt roligt, särskillt svårt eller om du har några andra tankar du vill dela med dig av.

Utöver det kan du om du vill inkludera fler bilder på till exempel detaljer, din ursprungliga designskiss eller något annat du tycker hör till. Och glöm inte att berätta vad det är vi ser på bilderna.

Du får bara skicka in bilder på kläder du sytt och designat själv, eller varit med att sy och designa. Är du inte ensam om projektet måste du ha tillåtelse av dom andra inblandade att skicka in bilder på plagget. Du måste antingen ha tagit bilden själv eller ha tillåtelse att låta publicera den. Visar fotot plagget på någon annan än dig själv måste du även ha dennes tillåtelse att publicera fotot. När du skickar in bilderna bekräftar du det här automatiskt, men bara för säkerhets skull så får du gärna skriva en rad om att du läst och förstått det här i ditt mail.
När du skickar in dina bilder ger du mig rätten att redigera inskickade bilder och text samt rätten att att publicera dom här på konstrueramonster.se
Hur gärna jag än skulle vilja kan jag inte hindra folk från att stjäla bilder, jag tar inget ansvar för andras handlingar. Inte heller kan jag hindra att folk kopierar din design. Det enda jag kan göra är att uppmuntra folk till att tänka, skapa och designa själva.

/Lillith